Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cestovatel postavy

Postavy a obsazení:

Dan Vasser
Obyčejný novinář, nijak výrazně talentovaný, poklidně žije s ženou Katie a synem Zackem v San Franciscu. Se schopností cestovat v čase se smiřuje velmi dlouho. Stále ji nechce přijmout. „Cesty“ jsou mu ze začátku velmi nepříjemné, i když při nich například potká bývalou snoubenku, o které si myslel, že zemřela při letecké havárii. Dan se tak musí vyrovnat jak se svou bývalou láskou, tak se soužitím manželkou.

 

Kevin McKidd
Herec Kevin McKidd – původem ze Skotska – se proslavil nejprve na divadelních prknech. Na stříbrném plátně debutoval v roli zákeřného vůdce gangu Malkyho Johnsona ve snímku Small Faces. Poté si zahrál Tommyho v legendárním filmu Trainspotting. Herce jsme také mohli spatřit v televizním seriálu Řím. Mezi jeho celovečerní snímky patří např. Poslední legie, Hannibal – zrození, Království nebeské či Nicholas Nickleby.


Katie Vasserová

Danova manželka, která mu pomohla s jeho problémem s hazardem a žije s ním ve viktoriánském domě se synem Zackem, pracovala původně jako televizní reportérka. A pak už se plně věnovala rodině. Její život je manželovou schopností velmi nepříjemně ovlivněn.

 

Gretchen Egolfová

Hrála například v seriálech Právo a pořádek, Detektiv Nero Wolfe či Beze stopy. Z filmových rolí stojí za zmínku její účast ve snímcích Talentovaný pan Ripley, Jmenovec či Otázky a odpovědi, které vznikly pod režisérskou taktovkou Roberta Redforda.

 


 

 

 

Livia Bealeová

Danova exsnoubenka, která zahynula při letecké havárii a jejíž tělo nebylo nikdy nalezeno.

 

 

Moon Bloodgoodová

Nejslavnější role Moon Bloodgoodovou přišla s legendárním Terminátorem: Vzkříšení. V mládí byla tato herečka nadanou roztleskávačkou a věnovala se atletice. 

 

 


 

 

 

 

Jack Vasser

Jack je Danův bratr, který pracuje jako policista. Miluje Katie a bratrovi závidí.

 

Reed Diamond

Reed Diamond je spjat především s televizními seriály. Na počátku své kariéry se objevoval ve sci-fi seriálu Hvězdná brána, později i v Soudkyni Amy, Drzé Jordan či v Zóně soumraku. Z filmů si zahrál v akčním snímku S.W.A.T. – Jednotka rychlého nasazení či ve druhém dílu filmového zpracování komiksového Spidermana.