Jdi na obsah Jdi na menu
 


27. 1. 2010

1. série

1.
Duch
Duch Eliza Dushku plní svůj první úkol pro Dům loutek. Vymažou jí paměť a vtisknou vzpomínky jiných lidí - podle toho, jakou zakázku bude jako agentka této supertajné služby plnit. 
2.
Kořist
Echo dostává nový úkol a novou osobnost. Jako zálesačka má strávit dobrodružný víkend s mladým lovcem. Zdá se, že to bude snadné, jenže mladík neloví jen srnky. 
3.
Tréma
Echo se Sierrou dostanou za úkol chránit zpěvačku, které usiluje o život fanoušek. Akce se ale zvrtne ve chvíli, kdy se Echo dozví, že umělkyně se chce nechat zabít. 
4.
Šedá hodina
Osobnost se dá loutce vymazat přes telefon. Čehož někdo využije právě ve chvíli, kdy se Echo chystá vykrást trezor plný uměleckých děl. 
5.
Skutečný věřící
Odhalit sektu, kterou vede nebezpečný zločinec, bude pro Echo mnohem snazší, když bude slepá. Bude to pro ni ale také mnohem nebezpečnější. 
6.
Muž z ulice
Agent FBI Paul Ballard přijde na to, že se na účtu Domu loutek objevuje každoročně ve stejný den určitá suma od slavného internetového programátora Joela Mynora. Ballard navštíví Mynora a v jeho domě se setkává s Caroline, tedy s Echo. Tvrdí, že je Mynorova manželka Rebecca. Ballard žádá Mynora, aby mu sdělil informace o Domu loutek. Mynor o něm ni... 
7.
Ozvěny
Loutky jsou nakaženy virem, který jim začne vracet vzpomínky na jejich skutečný život nebo na předchozí úkoly. 
8.
Nevyřízené účty
Echo, Victor, Sierra a November prožívají záblesky návratů paměti. Začínají si vybavovat minulost a pokusí se z Domu loutek uprchnout. 
9.
Had v ráji
Jen co Adelle odjede, nastanou problémy. V Domě loutek je zjištěna přítomnost špiona a Echo a Sierra musejí odhalit, kdo to je. 
10.
Život po životě    
Prima Cool 09.25
Adellina kamarádka byla zabita. Její osobnost je nahrána Echo, aby mohla v cizím těle vypátrat, kdo ji zavraždil. Paul Ballard tajně zjistí v databázi FBI, kdo je ve skutečnosti Mellie. 
11.
Šípková Růženka     
Prima Cool 08.50
Paul Ballard vypátrá podivína Keplera, který Dům loutek projektoval. Vydá se s ním do podzemí, aby zachránil Caroline. Kepler však není jen tak někdo. 
12.
Omega     
Prima Cool 09.25
Alpha, který byl v soukromém životě odsouzeným vězněm, unese Echo a chce z ní udělat nadčlověka, za kterého se sám považuje. Echo se mu však vzepře. 
13.
Epitaf
Píše se rok 2019 a technologie otisků, kterou zneužila firma Rossum Corporation, zničila celý svět. Skupina přeživších se ukryje v podzemí, kde objeví zdánlivě opuštěný Dům loutek. 

2. série

1.
Sliby
Echo pomáhá Paulovi s vyšetřováním jednoho neuzavřeného případu. Obchodník se zbraněmi ale zjistí, na čí straně Echo stojí. 
2.
Instinkt
Osobnost Echo byla změněna. Je z ní milující matka. Jenže její pud je silnější než mozek, a tak začnou potíže. 
3.
Výměna
Z Domu loutek uteče Victor, kterému byla nahrána osobnost sériového vraha. 
4.
Sounáležitost
Sierra se stala loutkou nedobrovolně, je však ještě možné jí pomoci? 
5.
Vyšší zájmy
Senátor Perrin má konečně dostatek podkladů, aby mohl zničit výzkumnou organizaci Rossum a s ní i Dům loutek. 
6.
Levá ruka
Adelle hodlá zabránit odhalení a zničení Domu loutek. Proti ní stojí senátor Perrin. Co ho k tomu doopravdy vede? 
7.
Seznamte se s neznámou
Vedení Domu loutek stále nemá ponětí, kde je Echo a co se s ní děje. 
8.
Láska nebeská
Bývalý agent Alfa útočí na klienty Echo, jelikož ji chce mít jen sám pro sebe. 
9.
Ztráty a nálezy
Victor se vrací do normálního života, než se ale stačí rozkoukat, je unesen a stává se vojákem. Echo se Sierrou jsou jeho jedinou záchranou. 
10.
Podkroví
Echo je uvězněna v podkroví. Tam prožívá nejhorší noční můry znova a znova. 
11.
Na stopě     
Je nutné vrátit Echo vzpomínky. Jenže disk s její osobností je pryč a záloha je zničená.
12.
Prázdné tváře     
Dokáže Echo a ostatní zastavit Rossum, nebo se korporaci podaří ovládnout celý svět? 
13.
Epitaf dvě
Relativně poklidný svět ovládl chaos. Může za to technologie vymazávání paměti. Echo s přáteli se pokoušejí vrátit vše do normálu.