Jdi na obsah Jdi na menu
 


Epizody epizody

1. Episode One

Sean a Beverly jsou šťastný anglický manželský pár, který vytvořil úspěšnou britskou komediální TV show. Jejich život se zdá být bezproblémový. Potom se však objeví charizmatický ředitel americké televizní stanice a přesvědčí je, aby se přestěhovali do Los Angeles a upravili svou show pro americké diváky. Je to člověk nešetřící chválou a slibuje, že do jejich práce nebude nijak zasahovat. Jenže skutečný stav se začne vyjasňovat hned poté, co Sean a Beverly přiletí do LA. Zjišťují, že onen televizní šéf jejich show dokonce ani nikdy neviděl. Navíc trvá na tom, aby vyměnili skvělého hlavního představitele, erudovaného herce, který hrával v královské shakespearovské společnosti, za ... Matta LeBlanca! Sean a Beverly jsou zděšeni. Vážně mají obsadit do své šou Joeyho??? Ale rozhodování již není v jejich rukou, Matt přichází a Sean s Beverly se ocitají v komplikovaném trojúhelníku, který může zničit jejich show a možná i jejich manželství... 

2. Episode Two

Sean a Beverly se stále vzpamatovávají z rozhodnutí americké televize obsadit jako hlavní hvězdu jejich show Matta LeBlanca. Potom se s ním ale setkávají v tváří v tvář na elegantním večírku a nutno podotknout, že je doslova okouzlí svým lichocením jejich show. Jenže postupem času vyplynou na povrch vzájemné antipatie mezi Mattem a Beverly. Ale kdo by chtěl mít hvězdu Přátel za nepřítele? 

3. Episode Three

Beverly a Matt se nemohou vystát. Přes veškerou snahu Beverly nemůže Matta ani cítit, a tak hlavní hvězdu show dostane na starost Sean. Ti dva spolu stráví celý den a dokonce v Las Vegas zažijí neuvěřitelné dobrodružství. Sean si Matta na rozdíl od své manželky oblíbí a dokonce mezi nimi vznikne zvláštní pouto, které nechává Beverly jaksi v pozadí. Později se Beverly nevyhne konfrontaci s Mattem a zjišťuje, jak "velká" hvězda Matt LeBlanc skutečně je. 

4. Episode Four

Sean and Beverly museli zachránit Matta z ošuntělého baru poblíž LA, aby ho paparazzi, kteří čekali venku nevyfotili, jak usedá za volant opilý. Jenže tím dobrodružství této noci teprve začíná. Trojice se snaží utéct reportérovi a končí v domě Mattovy bývalé manželky. Právě tam, v pokojíčku svého syna je Matt nucen bilancovat a pokusit se urovnat svůj bláznivý a neuvážený život. Díky tomu se konečně trochu sblíží s Beverly, jenže otázkou je, jak dlouho jim to vydrží? 

5. Episode Five

Sean je naprosto okouzlen krásnou herečkou Morning Randolph a vypadá to, že ani on jí není lhostejný. Matt je oba pozve na charitativní akci a příležitost je na světě. Sean brzy zjišťuje, že zalíbení je oboustranné. Mezitím se Beverly a Carol podělí o své zkušenosti s muži a navzájem se litují. Noc pokračuje a Sean má před sebou těžké rozhodnutí. A Beverly si uvědomí, že její manželství je v ohrožení. 

6. Episode Six

Beverly je přesvědčená, že Sean má poměr s Morning, a tak si vezme své věci a odchází. Má v plánu se vrátit zpět do Londýna. Je natolik rozrušená, že si neuvědomí, že jede na špatné straně silnice. Kolize, která následuje, má bohužel katastrofální následky. 

7. Episode Seven

Beverly hluboce lituje své schůzky s Mattem, vrací se domů, kde na ni k jejímu překvapení čeká manžel s otevřenou náručí. Beverly doufá, že budou schopni tuto ošklivou kapitolu jejich vztahu hodit za hlavu. Oba se připravují na svůj návrat zpět do Londýna. Jenže když se Sean loučí s Mattem, všimne si chybějícího Jaguaru, soba s červeným nosem a vůně skořice... a vše se změní.