Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hrdinové

Obrazek

Heroes  -  Hrdinové

Po celém světě se objevují lidé, kteří zjišťují, že mají nadlidské schopnosti. Sledujeme osudy nezranitelné roztleskávačky, dvojice bratrů se schopností létat, maldíka, co se dokáže teleportovat nebo policisty, který dokáže číst myšlenky. Musí se se svými nově nabytými schopnostmi jednak sami vyrovnat a zároveň se naučit je využívat. Časem navíc zjistí, že jejich osudem není nic menšího, než zachránit svět. Také je zde Mohinder - Ind, jehož otec studoval možnosti lokalizace těchto "superhrdinů", ale za záhadných okolností zemřel. Jeho syn chce navázat na jeho práci a zjistit pravdu o smrti svého otce. Exitují také lidé, kteří chtějí využít schopností hrdinů pro svůj prospěch. Povede se hrdinům sjednotit a zachránit svět jak jim bylo předurčeno?

Obrazek1.01 - Genesis ( Genesis )

Události se dávají do pohybu ve chvíli, kdy úplné zatmění Slunce vrhá celou Zemi do tmy a profesor genetiky se po svém zavražděném otci ujímá tajného výzkumu, který se zabývá lidmi s nadpřirozenými schopnostmi.

 

Příspěvky

Hrdinové postavy

27. 9. 2010

 

Hrdinové

7. 10. 2009

ObrazekHeroes - Hrdinové

Po celém světě se objevují lidé, kteří zjišťují, že mají nadlidské schopnosti. Sledujeme osudy nezranitelné roztleskávačky, dvojice bratrů se schopností létat, maldíka, co se dokáže teleportovat nebo policisty, který dokáže číst myšlenky. Musí se se svými nově nabytými schopnostmi jednak sami vyrovnat a zároveň se naučit je využívat. Časem navíc zjistí, že jejich osudem není nic menšího, než zachránit svět.