Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak jsem poznal vaši matku postavy

30. 9. 2012

Postavy a obsazení:

 

 

Ted Mosby

 

Ted je architekt a snaží se realizovat své sny. Rád by našel dívku, se kterou by se oženil. Jenže holky, co na něj letí, se většinou vázat nechtějí. Nikdy nebyl spontánní, ale rozhodl se to změnit. Jeho představitel Josh Radnor (1974) je absolventem Kenyonské akademie, kde získal divadelní cenu Paula Newmana. Hrál v Manhattanském divadle a je alergický na psy.

 

Marshall Eriksen

 

Tedův nejlepší kamarád, který studuje právo. Vždy vyrazí na pomoc, když mají kámoši trable. Miluje Lily. A věří na příšeru z Loch ness. Herce Jasona Segela budete znát ze seriálu Machři a šprti nebo z komedií Kopačky a Kámoš k pohledání. Objevil se také v Kriminálce Las Vegas nebo v seriálu Kolej, základ života. Miluje Disneyland a se středoškolským basketbalovým týmem vyhrál titul mistrů Kalifornie.

 

Lily Aldrinová

 

Stále se hledá, ráda by před svatbou stihla najít samu sebe. Miluje Marshalla. A taky věří na obludu z Loch ness. Alison Hanniganová, která ji ztvárňuje, dostala první pořádnou roli v seriálu Buffy, přemožitelka upírů a v trilogii Prci, prci, prcičky. Jako holka hrávala fotbal a na třech místech na těle má tetování.

 

 

Barney Stinson 

 

 

Nevyjde ven bez obleku. Podle něj je všechno „legendární". Když jde o balení holek, nezná bratra. „Vybalí" občas i kouzelnické karty a fórky. Miluje sám sebe a laserové hry. Jeho představitel Neil Patrick Harris je bývalá slavná dětská hvězda seriálu Doogie Howser o čtrnáctiletém geniálním lékaři. Jako dospělý se objevil např. v Hvězdné pěchotě. Známý je i ze seriálu Will a Grace a z filmu Zahulíme, uvidíme a  Zahulíme, uvidíme 2. Oba rodiče jsou právníci. Miluje Red Bull, který mu slíbil doživotní zásobení zdarma i s miniledničkou.

 

 

Robin Scherbatská

 

 

Je Kanaďanka. Do New Yorku se přistěhovala, aby si splnila svůj sen stát se reportérkou. Není zrovna romantický typ, spíše realistka. Miluje Kanadu. Hraje ji Cobie Smuldersová, která svou kariéru začala v modelingu a přes několik vedlejších rolí se dostala k seriálu Veritas. Skutečně pochází z Kanady a ze všech hlavních představitelů je nejmladší - v době natáčení prvních dílů jí bylo 23 let.