Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na doživotí postavy

Postavy a obsazení:

Charles „Charlie“ Crews

Řídí se i po propuštění filozofií zenu, často se zvláštním způsobem zasní nebo pronese nějakou esoterickou zenovou poznámku. Snaží se plnit nejen své pracovní povinnosti, ale také znovu navazovat bývalé vztahy. Zvláštní kapitolou je jeho posedlost čerstvým ovocem (ve vězení prý nikdy nebylo na jídelníčku). Má ale ještě jednu obsesi – vyřešit, kdo na něj hodil onu osudnou trojnásobnou vraždu. Vyšetřování vede tajně.

 

Damian Lewis

Po vysoké škole působil jako jeden z kmenových členů Královské shakespearovské společnosti. Celosvětovou popularitu si získal např. v minisérii Bratrstvo neohrožených (nominace na Zlatý glóbus za postavu Winterse). Vlastní producentskou firmu Picture Farm.
 


Detektiv Dani Reesová

Atraktivní, ale pěkně protivná kolegyně Crewse. Dříve pracovala jako agent v utajení v oddělení narkotik, teď se ale sama léčí ze závislosti na drogách a alkoholu.

 

 

Sarah Shahi

Z otcovy strany sahá její původ do íránské dynastie Qajar. Matka je Španělka. Účinkovala v seriálech Dawsonův svět, Sopranovi nebo Pohotovost. Má hnědý pás v karate, studovala také operu a vládne třemi jazyky.

 

 


Ted Earley

Byl původně ředitelem velké společnosti, jenže pak se dopustil zpronevěry a ocitl se ve vězení. Tam se také setkal s Crewsem, který mu zachránil život. Na oplátku mu nyní Ted pomáhá.

 

 

Adam Arkin

Hraje především v seriálech. Jeho nejznámější rolí je postava doktora Aarona Shutta v populárním seriálu Chicago Hope, za niž byl nominován na cenu Emmy. Ve filmu se zatím výrazněji neprosadil.

 


Kapitán Kevin Tidwell

Nový kapitán z New Yorku, který si musí zvykat na nový život v jiném okrsku ..

 

Donal Logue

Kanadský herec, kterého můžeme znát z filmů jako například Blade, Patriot, Ghost Rider a seriálu Akta-X.

 


Robert „Bobby“ Stark

Bývalý Charlieho parťák, který mu u soudu nemohl pomoci. Vyhrožovali mu, že půjde sedět. Nyní se pokouší znovu navázat s Crewsem vztah, což se podaří. Stark pomůže Charliemu vyřešit mnoho případů. Moc se ale nemusí s Reesovou… Ženská a policajt? A navíc nadřízená?

 

Brent Sexton

Seriálový herec (např. Jag), který se v menších rolích objevil i ve filmech (např. V údolí Elah, Radio).