Jdi na obsah Jdi na menu
 


V utajení postavy

Postavy a obsazení:

Annie Walkerová

Je sice nováčkem v nejutajovanější vládní organizaci, ale osmadvacetiletá Annie má skvělý instinkt, je houževnatá a odhodlaná, což tuto zdánlivě obyčejnou dívku mění ve smrtonosnou zbraň. Škoda, že ji intuice neochránila před zklamáním v milostném životě, kdy ji muž jejích snů nečekaně opustil na Srí Lance. I když její první mise skončí v dešti kulek a nemá dostatek zkušeností, své nové kariéry se nezalekne. Jen brzy pozná, že kvůli práci musí vést dvojí život a lhát i svým nejbližším. Na rozdíl od své sestry Danielle, která si vybudovala stabilní rodinný život, je Annie citově nevyrovnaná a nezaplést se je pro ti někdy těžší než přežít.

Annie Walkerovou hraje Piper Peraboová

Piper Peraboová se narodila 31. října 1976 v Dallasu a vyrostla v New Jersey. Její rodiče pocházejí z Norska a Portugalska. Více se zatím objevovala na velkém plátně. První velké role dostala ve filmu Whiteboys a Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla. Ve filmu Divoké kočky představovala začínající zpěvačku Violet, která se vydá do New Yorku splnit si životní sen. V Dokonalém triku hrála manželku Hugha Jackmana. Televizních rolí zatím tolik nemá, objevila se v Zákonu a pořádku a Doktoru Houseovi. Za seriál V utajení už ovšem byla nominována na prestižní cenu Zlatý Glóbus 2010.


Auggie Anderson

August „Auggie" Anderson je specialista CIA, který oslepl na misi v Iráku. Dokázal se ale skvěle přizpůsobit a za pomoci ostatních smyslů a různých pomůcek zvládá šéfovat technickému oddělení. Dokonale rozumí byrokracii CIA a pomáhá Annie proniknout do tajů nové práce  Má pozitivní přístup ke světu, úspěch u žen a svým suchým humorem dokáže Annie vždycky rozveselit.

Auggie Andersona hraje Christopher Gorham

Christopher Gorham se narodil 14. srpna 1974 v Kalifornii a na televizní obrazovce není žádným nováčkem. Hrál hlavní role ve sci-fi seriálech Oddysey 5 a Jake 2.0 a v americké verzi Ošklivky Betty byl milostným objektem hlavní hrdinky. Vidět jsme ho mohli i v seriálech Třetí hlídka, Popular, Felicity, Out of Practice nebo Ostrov smrti. Je ženatý s Anel Lopezovou Gorhamovou, se kterou mají tři děti.


Jai Wilcox

Jai Wilcox žije ve stínu svého otce, který se stal v CIA legendou. Jai býval lakrosovou hvězdou na univerzitě v Yale a je velký svůdník. Arthur Campbell mu dá za úkol sblížit se s Annie a získat její důvěru, což pro něj není problém. Je krásná, chytrá a sexy, přesně jeho typ. Navíc s ním dokáže držet krok, takže to mezi nimi přátelsky jiskří.

Jaie Wilcoxe hraje Sendhil Ramamurthy

Sendhil se nejvíce proslavil rolí doktora Mohindera Sureshe v Hrdinech. Narodil se 17. května 1974 v Chicagu rodičům indického původu, imigrantům z Bangalore. Oba jsou lékaři - stejně jako jeho sestra - a sám Sendhil chvíli medicínu studoval. Je ženatý s polskou herečkou Olgou Sosnovskou a mají dvě děti. S herectvím začínal v londýnských divadlech a kromě Hrdinů se objevil v seriálech Chirurgové, Vražedná čísla nebo Agentura Jasno.


Joan Campbellová

Joan Campbellová dosáhla v CIA vyššího postavení než většina mužů. Na nejnovější zaměstnankyni Annie je tvrdá. Možná i proto, že se v ní určitým způsobem vidí. Sama těžce balancuje mezi osobním a pracovním životem, protože je vdaná za svého šéfa Arthura Campbella. Podezírá ho, že ji podvádí, a neváhá použít zdroje CIA k jeho sledování.

Joan Campbellovou hraje Kari Matchettová

Kari Matchettová se narodila 25. března 1970 v Kanadě a už od dvanácti se připravovala na herectví. Vystudovala Národní divadelní školu v Montrealu a Moskevskou divadelní školu. Divadlo začala hrát ve Stratfordu v Ontariu. Objevila se ve filmech Kostka 2 - Hyperkrychle nebo Cypher a v televizi hostovala v mnoha seriálech. Jmenujme třeba Pohotovost, 24 hodin, Detektiva Nero Wolfa, Invazi nebo Žraloka.


Danielle Brooksová

Danielle je starší sestra Annie. Vede rodinný život a stará se o manžela a dvě dcery. Netuší, že její sestra pracuje u CIA, a snaží se jí najít vhodného partnera.

Danielle Brooksovou hraje Anne Dudeková

Anne Dudeková se narodila 22. března 1975 v Bostonu do rodiny polského původu. Studovala Northwestern University a úspěšně se věnovala divadlu. Na televizních obrazovkách se objevila v roce 2002 v hlavní roli seriálu The Book Group. Potom hostovala v mnoha seriálech, třeba v Odpočívej v pokoji, Zoufalé manželky, Sběratelé kostí, Jak jsem poznal vaši matku, Velká láska nebo Mad Men. Výraznou roli měla ve čtvrté a páté sérii Doktora House, kde hrála Amber Volakisovou. V roce 2008 se jí narodil syn Akiva, kterého má s malířem Matthewem Hellerem.