Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zoufalé manželky postavy

Susan Mayer. Nezaměstnaná matka samoživitelka. Kdyby se o ni její dcera nestarala, nejspíš by byla úplně ztracená. Vždy jí provází řada katastrofálních nehod a láska k instalatérovi odnaproti.

Bree Van De Kamp. Je to hospodyňka jak z reklamy padesátých let. Dokonalá manželka a matka ve všech ohledech. Její vystupování je vždy prvotřídní. Přese všechno, nebo právě proto, prochází její manželství krizí. Její děti jí nesnáší a manžel zahýbá. Bree by ale na veřejnosti nikdy nedala najevo, že jí to snad vadí.

Gabrielle Solis. Bývalá modelka a na první pohled povrchní žena, dbající jen na svůj vzhled. Její manžel už se jí dávno nevěnuje jako dřív a není proto divu, že si Gabrielle snaží zkrátit dlouhou chvíli. Nejlépe nákupem luxusních oděvů nebo „nevinným“ přátelstvím se zahradníkem.

Lynette Scavo. Neoficiální hlava několikačlenné rodiny, kvůli které se vzdala své slibné kariéry. Její děti jsou po předměstí známé jako nejhorší výrostci v okolí. Její manžel je málokdy doma, takže je na celou rodinu sama. Zvládnout to není vždy snadné.

Edie Britt. Největší mrcha v okolí. Žádný muž si před ní není jistý. Působí jako Susanina Nemesis, když si vyhlédne stejného instalatéra. Přestože vždy působí sebejistě, zažila si také svoje, hlavně ve svém neradostném dětství.

Obrazek

 

 

 Bree Van De Kampová

 Edie Brittová

 Susan Mayerová

 Gabrielle Solisová

 Lynette Scavová

 Marcia Cross

 Nicollette Sheridan

 Teri Hatcher

 Eva Longoria Parker

 Felicity Huffman

 Lucie Juřičková

 Martina Menšíková

 Dana Černá

 Tereza Bebarová

 Ivana Milbachová