Jdi na obsah Jdi na menu
 


Joey epizody

1.
Pilotní díl
Joey přijíždí do LA, po tom, co mu jeho zástupce nabídl na výběr role ve dvou televizních show. Naneštěstí show, kterou si vybral nemá úspěch, a ta, kterou zavrhl se stala hitem roku. Zůstává se sestrou Ginou a jejím synem Michaelem. Michael se chce k Joeymu přestěhovat, ale je smutný z toho, že je Gina naštvaná. Nakonec se ale udobří a Michael bydlí u Joeyho. Joeymu se líbí jeho nová sousedka právnička Alex, ale zjišťuje, že je vdaná. 
2.
Joey a student
Přestože se Michael přestěhoval k Joeymu, jeho matka Gina se o něj stále stejně stará a je v jejich bytě téměř 24 hodin. Joey stále dostává lístečky s upozorněním od domovníka a s Michaelovou pomocí se dopátrá zjištění, že domovník je Alex. Michael s Joeym vyráží do baru, kde se Michael chce přiučit řemeslu balení žen. Přichází za nimi však ochranka, kterou Gina upozornila, že Michael není plnoletý. 
3.
Joey a večírek
Joey je nešťastný, protože nezná žádného souseda v domě a chtěl by se seznámit s Jackem. Jako nejlepší řešení vidí v tom, že všechny pozve na večírek ve svém bytě. Michael pozve i kamaráda Setha, ale vadí mu, že si s sebou přivede dívku. Alex se nabídne, že bude vystupovat jako přítelkyně Michaela. Tajemný Jack na večírku flirtuje s Ginou a Joeyho si příliš nevšímá... 
4.
Joey a Klub čtenářů
Michael doma uspořádá setkání Čtenářského klubu. Joey se také stane jeho členem, protože ho láká představa rychle se seznámit. Michael má zájem o jednu dívku z Čtenářského klubu, ale té se zase líbí upovídaný Joey. Michael se na něho kvůli tomu pořádně rozzlobí a začne se zlomyslně ptát na informace týkající se obsahu knihy, kterou si měli všichni doma přečíst. 
5.
Joey a dokonalá bouře
Joey zjistil, že neuspěl v hereckém konkurzu na titulního Richarda III. Obtížné nalezení nějaké divadelní role ho ale nedokáže odradit od jeho plánu. Proto hned na několika místech nabídne možnost svého záskoku. Náhoda si trochu pohraje s jeho trpělivostí: hned ve třech divadlech všichni hlavní herci onemocní. Joey se musí rychle rozhodnout, které roli dá přednost... 
6.
Joey a bohyně pomsty
Michael je nemocný a Gina se jako každá matka mylně domnívá, že syn bude šťastný, když ji bude mít někde nablízku. Proto se k němu okamžitě nastěhuje. Když se to Joey dozví, chce raději strávit pár dní v bytu Giny. V noci ale prožívá pořádný šok, protože si k němu do postele nečekaně vleze její milenec. 
7.
Joey a manžel
Gina má pracovní problémy s šéfem kadeřnictví, Viktorem. Joey zjistí, že nevrátil vypůjčené auto a musí za ně zaplatit pokutu 1200 dolarů. Eric, manžel Alex, se vrátil domů a žárlí na Joeyho. Velmi brzo s tím ale přestane. Joeyho zajímá proč, tak se před ním předvádí, aby ukázal, že je sexy. Podaří se mu něco jiného, Eric se ale domnívá, že je gay. 
8.
Joey a dívka snů 1. část
Za Ginou přijela Dona, její oblíbená kamarádka z dětství. Joey byl do ní kdysi zamilovaný a chce s ní chodit. Gině se to nelíbí. Michael zjišťuje, že mu v mládí šel baseball a máma mu jeho dovednost zatajila. Domnívá se, že je to důvod, aby se začal právě tomuto sportu znovu věnovat. Alex vysvětluje Joeymu, že má přemluvit Donu, aby zůstala ve městě. 
9.
Joey a dívka snů 2. část
Dona a Joey mají jen pouhý týden na to, aby se rozhodli, zda spolu budou chodit. Gina pak tajně řekne Joeymu, že si pro Donu přijede její manžel. Joey chce o tento milostný vztah bojovat za každou cenu. Ve slabé chvíli však Doně prozradí, že její manžel je také v Los Angeles, protože chce, aby se k němu vrátila. 
10.
Joey a velký konkurz
Joey zjišťuje, že jeho herecká kariéra je zcela na mrtvém bodě a agentka Bobbie Morgansternová se nejspíše příliš nesnaží, aby to nějak změnila. Alex uspořádá večírek pro absolventy fakulty, kterou kdysi navštěvovala. Joey si tam s jedním producentem domluví herecký konkurz, věc vypadá nadějně. Před kamerou pak představuje otce velmi přitažlivé studentky, bohužel se proto nedokáže soustředit na hereckou akci. Vyřešit problém mu pomůže jeho sestra Gina tím, že ho přesvědčí, aby při natáčení nemyslel na sex. 
11.
Joey a výlet
Bobbie dohodí Joeymu práci jako jednoho z porotců na soutěži Miss Southwestern v divadle U.S.A., které je v Las Vegas. S Ginou, Michaelem a Alex jede do Vegas. Mezitím Alex přijde na to, že je přímo posedlá Celine Dion, Michael učí Ginu, jak správně počítat karty a Joey spí s jednou soutěžící. 
12.
Joey a nečekaný zvrat
Joey se seznámí s hlavní producentkou nového seriálu Hluboký prašan, Lauren Beckovou. Všechno se mu nějak zkomplikuje a on zapomene jít na tiskovou konferenci. Pak má strach, že slíbenou roli v seriálu nedostane... 
13.
Joey a ochutnávka
Vztah Joeyho a Katie může mít takové důsledky, že ho vyhodí ze show pokud si s ní nepromluví v šatně. Joey a Lauren si přiznají své city jeden k druhému. Po tom, co Gina naučí Alex dělat lasagne, přimějí Joeyho aby provedl ochutnávku. 
14.
Joey a premiéra
Joey se nemůže rozhodnout, koho vzít s sebou na premiéru a snaží se sehnat lístky pro Ginu, Alex a Michaela. Michaelovi se tam líbí jedna holka, ale potká tam i Brenta Spinera a tak neví s kým odejít. Gina tam jde s Laureniným bývalým přítelem a Alex s lesbičkou. Joey a Lauren se políbí. 
15.
Joey a asistent
Joey si najde asistenta Glena, aby mu obstarával věci, na něž zapomíná. Je dokonalý, má výborné nápady, ale začne chodit s jeho sestrou Ginou. Michael vymyslel se svým kamarádem Sethem nějaký revoluční vynález. Seth si ho hodlá patentovat jen na své jméno. Alex chce Michaelovi pomoci se svými znalostmi práva. Zjistí, že Joey byl v pokoji a chce toho využít u soudu. 
16.
Joey a noční show
Bobbie zajistí Joeymu účast na Tonight show s Jayem Leno. Po cestě se dostanou do obrovské dopravní zácpy. Michael ukáže zvednutý prostředník chlapovi, který ho chce předjet a pak má strach, když se ocitnou přímo vedle jeho auta. Gina se seznámí se dvěma muži. Jeden jede v El Caminu a druhý v Mercedesu. Alex se po prosbách Joeyho objeví na růžovém skútříku a zachrání Joeyho účast na show včas. Když do pořadu dorazí objímá Jaye Lena radostí. 
17.
Joey a valentýnské rande
Joey si omylem smluví schůzku s reportérkou časopisu "People" právě na Svatého Valentýna. Domluví se s ostatními, aby do té restaurace "náhodou" vtrhli, aby jí to zkazilo náladu, ale plán selže, protože ona si myslí, že se jejich vztah posouvá o něco výš. Opilá Alex poví Gině některá svá sexuální tajemství. Joey schválně zavolá Michaela, aby tam narazil na spoustu holek, ale Michael mezi ně zapadne. 
18.
Joey a nesprávné jméno
Joey byl pověřen předáváním ceny a nemůže si zapamatovat jméno nominované herečky. Na pódium poněkud zazmatkuje a cenu předá někomu jinému. Později zjistí svoji chybu a pokouší se ji napravit. Příležitost se naskytne, když sám získá Cenu za nejlepší "umírací scénu", kterou pak předá herečce. Na slavnostní večer s Joyem se vydala i Gina, která se pro tuto příležitost musela pořádně obléknout. Michael si myslí, že má větší sílu než Joey a udělá více kliků na hrazdě. 
19.
Joey a nóbl sestra
Za Joeym přijíždí jeho mladší sestra Mary Teresa. Jako každá z žen rodu Tribbiani má svojí zápornou vlastnost: je rozmazlená a nafoukaná. Gina prohlíží její zásnubní prsten a zjistí, že jde o pouhou atrapu. Joey se prořekne před Mary Teresou, která se vzápětí rozejde se svým nastávajícím. Rozhodne se, že bude bydlet u Joeyho, což Joeyho a Ginu vyděsí. Michaela balí jedna holka, ale on to ani netuší. Myslí si, že to je pouhá kamarádka a nechtěně ji několikrát odmítne. 
20.
Joey a soused
Když Joey pátrá po tom, kdo je ta kočka, co vyšla z jeho bytu a šla na dvůr, zjišťuje, že je to nová sousedka, fotografka Sara. Je až překvapivě upřímná a pozve Joeyho na rande. Po skvělé schůzce si Joey vzpomene, že měl domluvené rande ještě s jinou dívkou, a ta se u nich objeví. Sara dá Joeymu, že může chodit na rande s jinými ženami, ale že i ona bude chodit s jinými muži. Mezitím se domů po dvou měsících vrací Eric. Vedou s Alex dlouhý rozhovor a nakonec se rozhodnou, že se rozejdou. 
21.
Joey a šmírování
Když se Eric odstěhuje do bytu naproti přes dvůr, Alex vtrhne Joeymu do bytu s dalekohledem právě když Eric zve k sobě nějakou ženu. Alex jde spát a Joey uvidí Erica, jak se s tou ženou líbá. Joey má ale své problémy. I Když se se Sárou domluvili na tom, že mohou randit s jinými lidmi, Joey nemůže, protože je do Sáry blázen. Snaží se, aby žárlila a zjišťuje při tom, že ho má ráda stejně jako on ji a rozhodnou se být jen spolu. 
22.
Joey a pokušení
Zrovna když spolu začnou Joey a Sara vážně chodit, Joey musí zahrát milostnou scénu s Carmen Electrou. Mezitím se Alex snaží překousnout fakt, že se Eric líbal s jinou ženou. 
23.
Joey a rozvrat
Gina chce rozveselit Alex po jejím rozvodu s Ericem, ale nějak si s tím neví rady. Nakonec se rozesměje, když zjistí, že Michaela opustila jeho čtyřicet pět let stará přítelkyně, kvůli pětašedesátiletému muži. Joey požádá svoji manažerku Bobbie aby našla Sáře nějakou práci, to se jí podaří, ale je ve Washingtonu. To se pochopitelně Joeymu nelíbí, proto nabídne Sáře ať se k němu nastěhuje. 
24.
Joey a stěhování
Po tom, co řekl Sáře, že se má k němu nastěhovat, je Joey celý nesvůj. Sára je na tom stejně a odejde bez rozloučení. Joeymu to zlomí srdce. Alex má po dlouhé době zase rande a nešťastnou náhodou mu řekne něco, co vyzní jako že se s ním chce vyspat. Joey se ho zbaví. Dohadují se v Joeyho ložnici a litují se, jak nevycházejí milostné vztahy a najednou se políbí. Bobbie zařídí Michaelovi vstupenky na Star Wars. Gina je naštvaná na Bobbie, protože ví, že se jí Michael líbí. Bobbie ji nabídne práci.