Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odyssey 5

Obrazek

Odyssey 5

Posádka raketoplánu Odyssey z oběžné dráhy zděšeně přihlíží totální destrukci planety Země. Těchto posledních pět pozemšťanů zachrání záhadná bytost Seeker která je pošle zpět v čase. Mají pět let na to aby zabránili katastrofě. Jejich mise je jasná - zjistit kdo stojí za spiknutím jehož cílem je likvidace našeho světa. Pomůže jim znalost vlastní minulosti v boji proti zákeřnému organismu Leviathan a jeho lidským i syntetickým přisluhovačům?

Příběh se točí kolem skupiny lidí na rutinní cestě do vesmíru v srpnu 2007: čtyř astronautů, vědce a reportérky. Během jejich cesty ale dojde ke katastrofě. Země se změní v ohnivou kouli a exploduje. Než se jim podaří získat zpět kontrolu nad raketoplánem, jeden z astronautů přijde o život. Zbývající členové posádky raketoplánu Odyssey jsou připraveni zemřít, ale tvor, který si říká "Hledač" je zachrání.

ObrazekDalších padesát světů bylo zničeno stejným způsobem jako Země, ale Hledač dorazil vždy příliš pozdě na to, aby se stal svědkem události nebo našel přeživší.

Tentokrát je to tedy poprvé, co našel někoho, kdo takovou tragédii přežil. Nabídne jim, že je pošle časem 5 let zpátky (do přítomnosti v době vysílání seriálu), aby se mohli pokusit katastrofě zabránit.

Poslána mohou být pouze jejich vědomí, protože cestování fyzických schránek časem není možné. Jediné co vědí je, že za vše může někdo či něco jménem Leviathan.

info  csfd

 

 Odyssey 5

 

1-2 Pilot
3 Shatterer
4 Astronaut Dreams
5 Time Out of Mind
6 Symbiosis
7 The Choices We Make           
8 Rapture
9 L.D.U. 7
10 Flux

11 Kitten
12 Dark at the End of the Tunnel
13 Trouble with Harry
14 Skin
15 Begotten
16 Vanishing Point
17 Follow the Leader
18 Half-Life
19 Rage
20 Fossil