Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přátelé

Obrazek Přátelé - Friends

 

Seriál nás  přivádí mezi skupinku šesti mladých přátel, žijících v New Yorku. „Přátelé se potýkají se stejnými problémy jako jejich dvacetiletí vrstevníci. Řeší lásku, vztahy i budoucnost. Dělají to ovšem s nezapomenutelným humorem, protože si uvědomují, že jsou ve věku, kdy můžou prakticky všechno,“
 

ObrazekPřátelé jsou seriálem o mladých lidech, se kterými mohou diváci sdílet jejich vtipy i frustrace. Téměř nikoho nenechá bez úsměvu lehce cynická Monica, která bojuje proti nepřízni osudu svým typicky kousavým způsobem. Monica bydlí s Rachel, dívkou, která si do svých pětadvaceti let nemusela sama uvařit ani kávu. Nyní se potýká s problémy, které vyplývají z její čerstvě nabyté samostatnosti. Postavit se na vlastní nohy jí pomáhá Ross, starší bratr Moniky. Ani Ross to nemá jednoduché, žije totiž jako svobodný mládenec. Nedávno ho opustila jeho žena, když zjistila, že se jí líbí víc ženy než muži.

Šestici přátel doplňují Joey, Chandler a Phoebe. Joey touží po herecké dráze, je to přitažlivý a sebestředný mladík, který ze všeho nejvíc miluje ženy. Chandler je naopak skeptik a demotivovaný romantik, který přežívá jen díky smyslu pro humor. Phoebe se živí prodáváním baretů, ráda hraje na kytaru a stejně jako její přátelé i ona řeší problémy s láskou. 

Obrazek

 Miriam Chytilová

 

Petr Rychlý

 

 Pavla Rychlá

 

Rostislav Čtvrtlík

(Aleš Procházka)

Stanislava Jachnická

 

 Daniel Rous

 

 

Příspěvky

Přátelé epizody

1. 10. 2012

 

Přátelé postavy

14. 3. 2012